6 sèries infravalorades del 2020 que val la pena veure

per Redacció, el 11 de juliol de 2020 a les 06:00
Hi ha sèries que tot i comptar amb grans actors i actrius i tenir un bon guió no són populars. Us portem algunes produccions infravalorades d'aquests 2020 que val la pena veure: 

 


Versió sense playbuzz

Spinning out 
Ens explica la història d'una patinadora artística professional que lluita per encarrilar la seva carrera i la seva vida personal després de patir un incident. On la puc veure? Netflix. 

Katy Keene 
Spin-off musical de Riverdale. La sèrie se centra en quatre artistes que arriben a Nova York buscant triomfar en el món de les passarel·les, del teatre i dels musicals. La protagonista és Lucy Hale, coneguda pel seu personatge a Pequeñas mentirosas. On la puc veure? HBO. 

Locke & Key
La sèrie tracta sobre una família –una mare i tres fills- que es traslladen a casa d'uns parents després de l'assassinat del seu pare. Al poble on van a viure s'hi alça la mansió coneguda com a Key House, una construcció envoltada de llegendes urbanes i d'històries misterioses que són més certes del que semblen. On la puc veure? Netflix.

Devs 
Una enginyera informàtica investiga els secrets d'un departament de la seva empresa, ja que creu que guarda alguna relació amb la desaparició del seu nòvio. On la puc veure? HBO. 

Little Fires everywhere 
L'Elena és una periodista que intenta seguir les regles meticulosament i tirar la seva familia endavant. Tot canvia quan coneix la Mia i la seva filla Pearl: les dues dones xoquen, però els seus fills es fan amics. On la puc veure? Hulu. 

Betty 
Sèrie basada en la pel·lícula Skate Kitchen. Explica la història d'un grup de noies apassionades de l'skateboarding que lluiten per destacar en un ambient masculinitzat. On la puc veure? HBO.
Arxivat a:
CINEMA I TV , sèries
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: