Forta baralla i acusacions d'infidelitat entre les estrelles de Tik Tok

per Redacció, el 8 de juliol de 2020 a les 09:28
Les estrelles de Tik Tok s'han convertit en les protagonistes d'una de les polèmiques més seguides a Twitter. 

Tot va començar fa uns dies quan Charli d'Amelio va acusar el seu ex Chase Hudson d'haver-li estat infidel amb la també tik toker Nessa Barrett. 

 

Això va provocar que alguns dels tik tokers més famosos a nivell mundial deixessin de seguir Chade Hudson i l'acusessin de ser un fals. Ell, però, lluny d'intentar calmar la polèmica, va encendre-la més publicant un tuit on acusava els tik tokers Anthony Reeves, Griffin Johnson, Jaden Hossler, Josh Richards i Kio Cyrr d'haver estat infidels a les seves parelles. 


 

El tuit publicat i eliminat per Chade Hudson



Tot i que Chase Hudson va acabar eliminant el missatge i demanant perdó a Charli d'Amelio, les crítiques i els retrets van continuar. 

Aquí podeu veure alguns dels tuits que es van publicar i que van circular com la pólvora per les xarxes socials.
 
Arxivat a:
ACTUALITAT, Tik Tok
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: