Portar mascareta serà obligatori en tot moment a Catalunya a partir de demà

Un home amb mascareta al metro de Barcelona. | Adrià Costa
per Joan Serra Carné / Oriol March, el 8 de juliol de 2020 a les 11:38
El president del Govern, Quim Torra, ha anunciat que a partir de demà, dijous 9 de juliol, serà obligatori portar mascareta en tot moment, encara que es pugui mantenir la distància social. Ho aprovarà al llarg del dia d'avui el Procicat, que també detallarà si hi ha excepcions depenent de la situació. L'objectiu és frenar els contagis i posar fre al "relaxament" que l'executiu veu en part de la ciutadania.

La mesura arriba en plena crisi pel brot al Segrià, que ha obligat al confinament perimetral  i amenaça amb haver de fer-lo també domiciliari per frenar els contagis. "Si els experts ens ho recomanen, ho farem", ha assenyalat Torra.

Què en penseu d'aquesta mesura?

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: