Les respostes de l'examen de català a la selectivitat: comprova com t'ha anat

per Bernat Surroca, el 8 de juliol de 2020 a les 11:48
L'examen de llengua catalana i literatura ha obert la segona jornada de la selectivitat aquest matí. La prova ha inclòs un comentari de text de Contraban de Josep Pla, també exercicis sobre Mirall trencat, de Mercè Rodoreda, i Terra baixa, d'Àngel Guimerà. L'altra opció que podien triar els estudiants incloïa un text sobre sobre la lluita de l'OMS contra el moviment antivacunes, de Genís Carrasco. Al final d'aquesta notícia podeu veure l'examen que han hagut de fer els alumnes i les respostes i criteris que tindran en compte els examinadors a l'hora de corregir.

Els horaris de les PAU s'han hagut d'adaptar per l'emergència sanitària. Hi ha tres franges d'exàmens, que començaran a les 9, a les 12 i a les 15 hores. L'objectiu és evitar permanències innecessàries dels estudiants a les seus de les proves i impedir aglomeracions. Les matèries més nombroses de la fase general es repartiran en tres dies i en les dues primeres franges de cada dia. L'última franja de cada dia i el divendres es destinarà a les assignatures específiques, sovint amb menys alumnes. Podeu consultar aquí els horaris de cada examen. 

Examen català - Selectivitat 2020 by edicio naciodigital on Scribd


 

Criteris català - Selectivitat 2020 by edicio naciodigital on Scribd




Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: