El Long ha preguntat als estudiants de la sele com els hi han anat els exàmens i això és el que li han dit [VÍDEO]

per Redacció, el 10 de juliol de 2020 a les 08:18
Aquest divendres milers d'estudiants acaben la selectivitat després d'una setmana plena de nervis i retrobaments. I és que molts d'ells no es veien des de feia mesos a causa de la pandèmia de la Covid-19, la qual ha obligat a prendre mesures de seguretat excepcionals. 

Alguns d'ells creuen que la situació els ha jugat a favor i que els exàmens han estat una mica més fàcils. Altres, en canvi, es queixen de no haver pogut estudiar a les biblioteques i d'haver estat angoixats pels canvis que hi ha hagut. 


Així ho han explicat diversos estudiants al Long, que ha anat a un dels centres on es fa la selectivitat a veure l'ambient i a conversar amb els alumnes.

Arxivat a:
ACTUALITAT, selectivitat
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: