Tot el que se sap sobre el cas de Naya Rivera, desapareguda aquest dimecres

per Redacció, el 10 de juliol de 2020 a les 10:34
Els equips de recerca segueixen buscant Naya Rivera, desapareguda aquest dimecres mentre estava al llac Piru, als Estats Units. 

L'oficina del xèrif encarregada del cas ha assegurat que les condicions de la zona estan "dificultant la missió". "La visibilitat no és gaire bona. Hi ha arbres, moltes plantes i elements sota l'aigua que fan que la cerca no sigui segura pels bussejadors", ha concretat. 


A més a més, ha remarcat que "tot i que està permès nedar en el llac", l'aigua "pot estar molt freda i tenir condicions hipotèrmiques". Naya Rivera, coneguda pel seu paper a Glee, va ser vista per última vegada pel seu fill. Tots dos eren al llac i ella no va tornar després d'anar a nedar. El nen va ser trobat dins una barca amb una armilla salvavides el dimecres. 

Actualment la missió continua i les autoritats segueixen buscant l'actriu.
Arxivat a:
ACTUALITAT, Naya Rivera
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: