Per què avui se celebra aquest dia mundial?

per Redacció, el 13 de juliol de 2020 a les 07:53
Avui 13 de juliol se celebra el Dia Mundial del Rock. I per què es va escollir aquesta data per homenatjar aquest estil musical? 

Doncs perquè el 13 de juliol de 1985 es va produir un dels concerts més important de la història del rock: el Live Aid. L'espectacle, en què hi van actuar artistes tan importants com U2, Queen, The Who, Paul McCarney...., es va dur a terme per recaptar fons contra la fam en països com Somàlia i Etiòpia. 

El Live Aid va durar més de 16 hores i va ser vist per més de 3.000 milions de persones arreu del món. S'han fet diversos documentals sobre el concert i ha aparegut en pel·lícules com Bohemian Rhapsody, guanyadora de quatre Oscar. 

És per això que avui us hem volgut portar una llista amb algunes de les millors cançons de rock de la història, segons els experts.

 
 

Versió sense playbuzz
(I Can't Get No) Satisfaction - The Rolling Stones
 
Like a Rolling Stone - Bob Dylan
 
Born to Run- Bruce Springsteen
 
Good Vibrations - The Beach Boys
 
Hey Jude - The Beatles
 
My Generation - The Who
 
Johnny B. Goode - Chuck Berry

November Rain - Guns N Roses

Bohemian Rhapsody - Queen

You Really Got Me - The Kinks
Arxivat a:
ACTUALITAT, rock
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: