Què vol dir realment aquesta emoticona que tothom fa servir?

per Adolescents.cat, el 13 de juliol de 2020 a les 10:39
Les emoticones ja formen part de la comunicació quotidiana tant en entorns personals com professionals. Ens ajuden a reforçar missatges o a posar-hi emoció, fent que la comunicació sigui més efectiva. El millor és que no entenen d’idiomes i els podem entendre igual a qualsevol lloc del món.

Molts i moltes fem servir l’emoticona que es tapa la boca ja sigui l’emoji groc o el mono. Normalment ho interpretem com una forma de vergonya perquè hem dit alguna cosa fora de lloc o simplement ens sentim incòmodes.


Significado del emoji mano en la boca

Però com et quedaries si et diem que interpretem malament el significat?


Aquesta emoticona es va crear el 2017 i li van posar el nom “cara amb la mà a la boca” i va ser creat per denotar commoció, sorpresa o una emoció d’alguna cosa inesperada o fins i tot de desconfiança.

Tu com utilitzes aquesta emoticona? Algun cop has tingut malentesos per culpa d’emojis?
Arxivat a:
OCI, emoticona, emojis
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: