Aquesta famosa app podria desaparèixer

per Redacció, el 14 de juliol de 2020 a les 10:59
El famós grup de ciberactivistes, Anonymous, va tornar a crear debat la setmana passada. En aquesta ocasió, els hackers van fer ús del seu compte oficial de Twitter per llançar una advertència als usuaris de Tik Tok: "Elimineu TikTok ara. Si coneixeu a algú que l'està fent servir, expliqueu-li que és essencialment un programari maliciós operat pel govern xinès que executa una operació d'espionatge massiu".

 

De fet, actualment la famosa aplicació s'enfronta a una multa de gairebé sis milions de dòlars per la Comissió Federal de Comerç dels Estats Units per violar la protecció de dades de menors d'edat.

És per aquesta raó que Trump està considerant prohibir l'ús de Tik Tok als Estats Units. Mike Pompeo, secretari d'Estat dels EUA, va advertir als nord-americans que han de ser cautelosos en utilitzar l'app si no volen que la seva informació privada caigui "en mans del Partit Comunista Xinès".


Per altra banda, com us vam explicar fa poc, a l'Índia van prohibir 59 aplicacions de mòbil d'origen xinès "per seguretat", entre elles Tik Tok, l'app més descarregada al país, amb sis-cents seixanta milions d'usuaris.

A tot això, se li suma que fa poc dies l'app va caure i quan entraves tots els likes i visualitzacions havien desaparegut. Molts tik tokers van pensar que era un indici que l'aplicació desapareixeria i van començar a fer lives per acomiadar-se dels seus seguidors. De moment Tik Tok segueix funcionant, tot i que hi ha gent que creu que va ser hackejada per Anonymous.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: