7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 13 de juliol de 2020 a les 16:00
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia.



Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 


Versió sense playbuzz

Noia, 15 anys 
Ens vam trobar a la platja de Premià de Mar, tu portaves un banyador taronja fluorescent i el teu amic groc fluorescent. Us vau asseure al nostre costat i vam compartir moltes mirades i semblava que entre nosaltres hi havia atracció. Em vaig penedir molt de no dir-te res quan vau marxar, va ser el dia que una noia es va ofegar i va ser tot un xou. Jo portava la part de dalt negra i un short de colors amb palmeres. M'encantaria tornar-te a veure. No he parat de pensar en tu, no crec que vegis aquesta secció ni adolescents.cat però m'encantaria tornar-te a veure.

Noi, 18 anys 
Molts matins ens trobem al metro, cap a les 8.30 a la vermella. Els dos pugem a Urgell i baixem a Catalunya, però a l'hora de fer el transbord agafem direccions diferents. Ja saps que vaig amb dessuadora blanca i texans i l'altre dia em vas tocar la mà sense voler. M'encantaria dir-te alguna cosa però no sé com apropar-me. Si llegeixes això apropa't si us plau. 

Noia, 15 anys 
No tenia clar si escriure aquest missatge però ho intentaré... Em moles, no sé què tens que m'atrau tant. Si els teus cabells rossos o el teu somriure. Ets una tia i anaves a la meva classe. Això que em molis m'està matant ja que som amigues i si t'ho digués, la cagaria. Ets molt important per mi i m'agradaria que ho sabessis. Sóc morena. No crec que llegeixis això i si ho fas no et sentiràs identificada. Però ets genial! 

Noia, 13 anys 
Dubto que llegeixis això, però no hi perdo res. Des de l'any passat anem a la mateixa classe i al principi no ens portàvem gaire, però ara la nostra amistat és fortíssima. Saps perfectament que sóc bi per tu i aquell petó a la festa, tot i que va ser per un repte. Mai l'oblidaré i no perquè fos el meu primer petó. Sempre he estat molt pendent de tu, però des que he tallat amb el meu nòvio no paro de pensar-hi. Tu sempre em parles dels teus i les teves crushes (que canvien cada dia), i jo he après a acceptar els teus sentiments, perquè, al cap i a la fi, ets la meva millor amiga. Que sàpigues que sempre he estat i estaré allà per si els teus sentiments canvien, i que ara ja tinc més pràctica en els petons hahhahaha. 

Noi, 17 anys 
Feia 2n de batx científic al Llompart. Anava al C i tu al D. Cada dia penso en tu i encara hi he pensat més durant el confinament. A les classes tampoc ens veiem molt, però bé, et trobo molt a faltar. 

Noi, 17 anys 
Hem coincidit moltes vegades al matí l'L3, sempre vas sola i jo acostumo a anar amb un amic. No sé si vas a un institut de Sitges perquè normalment jo baixo a l'estació i tu et quedes al bus. M'encanta el teu rollo, sempre vas escoltant música i tens els cabells arrissats. Només t'he sentit enviant àudios en anglès i mai m'he atrevit a parlar-te. Si veus això i saps qui sóc, parla'm la pròxima vegada que ens veiem.

Noia, 15 anys 
Fa un mes i poc que ens coneixem. Ens vam conèixer a la festa d'una amiga en comú i em vas semblar una tia molt crush. Vam quedar uns dies més tard i ens vam liar però ara no sé què és el que vols i no sé com preguntar-t'ho ja que estàs amb algú però sé que entre nosaltres hi ha alguna cosa. No crec que et llegeixis això però si ho fas digues alguna cosa.


 
Arxivat a:
OCI, indirectes, crush
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: