T'agradaria que un expert t'expliqués més sobre els estudis que t'interessen? Mira aquesta proposta!

per Redacció, el 15 de juliol de 2020 a les 11:49
Quines són exactament les diferències entre un Cicle Formatiu de Grau Superior i una carrera universitària? Quines sortides professionals tenen? Segurament t'has fet aquestes preguntes més d'una vegada i sobretot ara, que és època d'escollir què estudiar. 

És per això que et volem parlar d'unes xerrades online de la UVic-UCC que et poden anar molt bé per resoldre dubtes. En només 30 minuts i sense haver de moure't de casa, la persona coordinadora del CFGS i un exalumne que està en actiu al mercat laboral t'explicaran el cicle que t'interessi, les seves sortides professionals i els reptes de futur de la professió! 

Es faran 3 xerrades diferents els dies 20, 21 i 22 de juliol sobre diversos cicles com ara Màrqueting i Publicitat; Animacions 3D, Jocs i Entorns Interactius, i Desenvolupament d'Aplicacions Muplitplataforma. L'únic que has de fer participar en les xerrades és omplir el formulari que trobaràs en aquest enllaç –pots inscriure't a un màxim de 3 sessions-. 
 
Perquè sàpigues una mica més sobre els CFGS, et deixem amb algunes dades interessants que potser no coneixies: 
 

 
Arxivat a:
EDUCACIÓ, Uvic
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: