Per què la gent parla de la «maledicció de Glee?» Les tragèdies que envolten la sèrie

per Redacció, el 14 de juliol de 2020 a les 11:08
Ahir les autoritats van trobar el cos sense vida de Naya Rivera, l'actiu que interpretava a Santana a Glee. La notícia va arribar al mateix dia que feia 7 anys de la mort per sobredosi de Cory Monteith (Finn Hudnson), el qual també era un dels protagonistes de la sèrie.
 

De fet, va morir mentre encara s'estava rodant Glee, fet que va portar al director i guionistes de la ficció a incorporar el comiat d'aquest personatge de la pantalla. 

Aquestes, però, no són les úniques tragèdies que envolten Glee. El gener de 2018, el cos del també actor Mark Salling (Noah Puckerman) va aparèixer a la vora d'un riu de Los Ángeles després que fos jutjat per tenir pornografia infantil. Va decidir posar fi a la seva vida abans de saber la sentència del seu cas, la qual hauria estat d'entre quatre i set anys de presó més una indemnització a les víctimes, ja que s'havia declarat culpable.

 

A banda dels protagonistes de Glee, aquests últims anys també ens han deixat membres de l'equip com Matt Bendik, el qual va tenir un atac de cor el 2014 a causa de l'estrès; Jim Fuller, assistent de direcció, i Nancy Montes, assistent de producció i familiar de Julia Roberts.

Tot això ha fet que a les xarxes socials es parli de la "maledicció de Glee", una sèrie tocada per la tragèdia.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: