CanetRock s'ajorna fins 2021, però tornarà amb més força que mai: mireu quin cartellàs!

per Redacció, el 15 de juliol de 2020 a les 09:00
CANETROCK finalment s'ajorna fins al juliol de 2021. El festival ha fet tots els esforços per mantenir l'edició d'aquest any, però la incertesa sobre l'evolució de la pandèmia de la Covid-19 no ho ha permès. 

Però, tranquils i tranquil·les, perquè el 2021 CANETROCK tornarà amb més força que mai. Mireu quin cartellàs:
 

Què he de fer si tenia entrades? Els tiquets d'aquest any serviran per a l'any que ve. Així doncs, si tenies entrades per aquesta edició, podràs gaudir de CANETROCK 2021. En cas que no puguis assistir a la nova data, se't retornaran els diners. El termini per la devolució és fins a l'1 d'agost. Aquí pots trobar més info. 

Què he de fer si vull comprar entrades? Des d'avui mateix l'organització posa a la venda les entrades que es vagin retornant a un preu únic de 40 euros. Així doncs, estigues atent!

A més a més, aquest dimecres a les 8 del vespre CANETROCK farà un instalive amb les organitzadores del festival i els artistes per explicar-ho tot i resoldre els dubtes que tinguis. No te'l perdis!
Arxivat a:
CULTURA, CanetRock
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: