Els espectacles i concerts del Grec Festival 2020 que no us podeu perdre

Clarens Val / Betevé
per Redacció, el 21 de juliol de 2020 a les 18:55
Aquest juliol el Grec Festival de Barcelona està tornant a omplir la ciutat de teatre, dansa, música i circ! Es tracta d'un dels primers festivals que s'ha pogut fer després del confinament i, com era d'esperar, moltes de les entrades ja estan esgotades. 

Per sort, encara queden tiquets per alguns espectacles top com el concert de la Suu Estat d'Emergència, on les acrobàcies i altres tècniques de circ serveixen per narrar les experiències d'un grup de joves que s'han d'enfrontar al desastre ecològic, l'augment del feixisme o la crisi de l'habitatge. Podeu comprar les entrades aquí. 

Ara bé, si no hi podeu anar, o voleu veure espectacles que ja s'ha fet o pels quals no queden entrades, tranquils i tranquil·les! 

I és que, gràcies a Betevé teniu l'oportunitat de gaudir des de casa, i acompanyats de qui vulgueu, dels espectacles del Grec 2020! Us deixem amb la programació dels més destacats. No us els perdeu!

 
Arxivat a:
CULTURA, Grec Festival
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: