Segons els experts existeixen 6 tipus d'infidelitats: són aquestes

per Redacció, el 21 de juliol de 2020 a les 10:48
S'han realitzat diversos estudis sobre les infidelitats i els motius que ens porten a cometre-les. En un article a Psychology Today, l'expert Douglas La Bier resumeix les 6 més habituals, són aquestes: 

 


Versió sense playbuzz
La passional 
És una de les més habituals. Es produeix quan hi ha molta atracció física i acostuma a quedar-se en sexe ocasional. Això sí, si les dues persones comencen a compartir més moments junts, com ara anar a sopar, d'excursió...la cosa podria anar a més i hi podria haver enamorament. 

La venjativa 
És una de les infidelitats més tòxiques i se sol donar quan una de les parts de la parella és infidel perquè l'altra persona l'ha enganyat abans. És a dir, darrere d'aquest tipus d'infidelitat hi ha ira i ràbia. 

La mental 
Molta gent considera que les infidelitats només ho són quan hi ha contacte físic, però el cert és que existeix un tipus d'infidelitat anomenada imaginària: aquella que passa dins la nostra ment i no ens parem d'imaginar. 

La familiar 
Enganyar la teva parella amb un membre de la seva família: germà/na, cosí/na...és més habitual del que sembla i sol ser molt dolorosa.

La desigual 
Quan un dels dos està disponible i l'altre no. La persona soltera sempre acostuma a pensar que l'altre deixarà la seva parella, però això no acaba passant i causa frustració.

La completa: ment i cos 
Quan la connexió que s'estableix és completa: és a dir, sexual i emocional. Aquest tipus d'infidelitat solen provocar que els amants deixin a les seves parelles i comencin una nova relació.
Arxivat a:
ACTUALITAT, infidelitat
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: