Logotip de Adolescents.cat

Segons els experts existeixen 6 tipus d'infidelitats: són aquestes

per Redacció, el 21 de juliol de 2020 a les 10:48
S'han realitzat diversos estudis sobre les infidelitats i els motius que ens porten a cometre-les. En un article a Psychology Today, l'expert Douglas La Bier resumeix les 6 més habituals, són aquestes: 

 


Versió sense playbuzz
La passional 
És una de les més habituals. Es produeix quan hi ha molta atracció física i acostuma a quedar-se en sexe ocasional. Això sí, si les dues persones comencen a compartir més moments junts, com ara anar a sopar, d'excursió...la cosa podria anar a més i hi podria haver enamorament. 

La venjativa 
És una de les infidelitats més tòxiques i se sol donar quan una de les parts de la parella és infidel perquè l'altra persona l'ha enganyat abans. És a dir, darrere d'aquest tipus d'infidelitat hi ha ira i ràbia. 

La mental 
Molta gent considera que les infidelitats només ho són quan hi ha contacte físic, però el cert és que existeix un tipus d'infidelitat anomenada imaginària: aquella que passa dins la nostra ment i no ens parem d'imaginar. 

La familiar 
Enganyar la teva parella amb un membre de la seva família: germà/na, cosí/na...és més habitual del que sembla i sol ser molt dolorosa.

La desigual 
Quan un dels dos està disponible i l'altre no. La persona soltera sempre acostuma a pensar que l'altre deixarà la seva parella, però això no acaba passant i causa frustració.

La completa: ment i cos 
Quan la connexió que s'estableix és completa: és a dir, sexual i emocional. Aquest tipus d'infidelitat solen provocar que els amants deixin a les seves parelles i comencin una nova relació.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: