Fliparàs quan descobreixis el que s'amaga darrere d'aquests pastissos

per Redacció, el 23 de juliol de 2020 a les 10:55
Natalie Sideserf és una cuinera d'Austin, Texas, que elabora pastissos hiperrealistes que no semblen el que són. Ara s'ha creat un canal de YouTube on ens mostra el procés d'elaboració de cada pastís i alguns dels seus secrets.

I que fa amb tants pastissos? Sovint comparteix les coques amb els seus amics i veïns, però els que són més petits, com els que tenen forma de fruites o verdures, se'ls menja ella i la seva família. Els altres pastissos que no veiem tallats a YouTube o a les xarxes socials són les comandes que li fan els clients. Us deixem amb alguna de les seves creacions, quina us agrada més?
 
 
Arxivat a:
OCI, pastissos
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: