6 llocs del món en què et paguen perquè hi visquis

per Redacció, el 24 de juliol de 2020 a les 10:49
En un futur a alguns de vosaltres segurament us agradaria marxar a viure fora una temporada o potser, fins i tot, de manera indefinida. Si sou d'aquests, us encantarà saber que hi ha alguns llocs del món que paguen perquè hi visqueu, aquí en teniu diversos exemples:

 


Versió sense playbuzz:


Saskatchewan (Canadà) 
Aquesta localitat paga 13.000 euros a les persones que s'hi instal·lin. Això sí, hi ha algunes condicions: tenir estudis superiors i comprometre's a treballar al municipi almenys 7 anys. 

Alaska (EUA) 
Aquest preciós i fred estat dels EUA ofereix 2.250 euros als nous habitants que prometin passar-hi un mínim de 6 mesos a l'any.

Tulsa (EUA) 
Per impedir que la gent marxi d'aquesta ciutat, el govern ofereix 8.800 euros a qui es traslladi a viure-hi durant almenys un any. 

Detroit (EUA)
Han posat en marxa un programa anomenat Challenge Detroit per pagar 33.000 euros als emprenedors i professionals que sol·licitin feina a la ciutat.

Illa d'Anticitera, Grècia 
Amb poc més de 40 habitats, el govern va llançar una campanya en què oferia 500 euros al mes i terrenys a les famílies que es volguessin traslladar a l'illa. 

Candela, Itàlia 
Aquest petit municipi ofereix una ajuda de 800 euros per a solters i 2.000 per a parelles amb fill a canvi d'anar-hi a viure.
Arxivat a:
ACTUALITAT, viatjar
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: