7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 27 de juliol de 2020 a les 15:18
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia.



Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 


Versió sense playbuzz

Noia, 14 anys 
Sé que no em coneixes ni llegiràs això però... Vaig saber qui eres perquè un dia a la fira del poble em van dir que eres la germana d'un noi amb qui anava a classe. Des d'aquell moment et vaig començar a stalkejar (seria més fàcil si m'acceptessis la sol·licitud però bé...) i m'estic pillant de tu. Ets una noia de 16 anys, morena i el teu nom comença per V. Crec que ets bi per tant jo no perdo les esperances... 

Noia, 15 anys
Farà un mes que et vaig veure assegut a una taula del Taco Bell de la Maquinista. Anaves amb un amic i jo amb una amiga però tots dos ens vam quedar esperant-los asseguts a la nostra taula, tu fumant. Fèiem contacte visual de tant en tant i em vas semblar guapíssim, no he parat de pensar en tu des d'aquell dia. 

Noia, 16 anys 
Ens coneixem des que érem petits i els nostres pares són amics i tu ets pràcticament com un germà per mi. Sempre m'has agradat i sempre et llenço indirectes quan quedem però no les pilles mai, simplement rius possiblement pensant que són conyes, però vull anar en serio amb tu. També haig de dir que ets molt sec parlant per xat i això no m'ajuda a saber si jo també t'agrado. No crec que llegeixis això tampoc, però si es dona el cas i jo també t'agrado, m'agradaria que m'escrivissis per quedar algun dia i veure si funciona. 

Noi, 16 anys 
Sé que passes de mi, un dia vas d'amic i l'altre ni em parles. Però ja saps que porto 2 anys fixant-me en tu i tu tan il·lús ni te n'adones. El el teu nom comença per I, digues alguna cosa. 

Noi, 16 anys 
Anem a la mateixa classe, des de principi de curs que em vaig fixar en tu. Va haver-hi un dia que crec que em vas pillar empanat mirant-te (jo em vaig girar fent veure que mirava el rellotge). Un dia vam fer una sortida amb l'escola i al lloc on vam anar només hi havia dues cadires. Jo estava assegut a una i una amiga que tenim en comú a l'altre. Tu li vas demanar que si et deixava seure al meu costat i ella et va dir que sí. Total... al cap d'una estona ens vam mirar i et vas llepar els llavis... em vaig posar molt hot i em penedeixo de no haver-te contestat: Què mires? Però t'haig de donar les gràcies perquè per tu i els meus millors amics he acceptat que sóc bi. 

Noia, 18 anys 
Sé que no llegiràs això, però necessitava dir-ho. Et vaig conèixer fa gairebé un mes al meu poble, tu hi puges des de fa molts anys però no havíem parlat mai. Vam parlar una mica i després per insta. Em vas semblar molt crush, i m'estic pillant de tu, tant de bo ho vegis. 

Noi, 16 anys
Ets brutal Som millors amics des de la infància però és que em poses massa. Vivim a Barcelona a la part alta, tu vas a l'insti de la zona, i jo em vaig canviar al de la part més baixa. Sempre vens a buscar-me al meu insti i anem a dinar a casa teva o meva. Sé que no llegiràs això, però necessitava treure'm aquest pes de sobre. Ja són 3 anys...I altra cosa que no saps, és que vaig descobrir que era gai per tu. T'ESTIMO massa.

 
Arxivat a:
OCI, indirectes, crush
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: