Educació obrirà els centres educatius al setembre amb brots com els actuals

per NacióDigital, el 27 de juliol de 2020 a les 15:31
El conseller d'Educació, Josep Bargalló, ha assegurat que les escoles i instituts obririen el 14 de setembre com estava previst si la situació epidemiològica és com l'actual. "Preveiem que el setembre hi hagi un grau de confinament tal com perquè les escoles no puguin obrir? No ho preveiem", ha respost en roda de premsa.

El conseller ha reconegut la "incertesa" associada a la pandèmia i el fet que un mes i mig és molt de temps però ha apuntat que s'han mantingut actius casals i llars d'infants en les zones amb restriccions. "Avui el que hi ha acordat és el que tiraríem endavant si el 14 de setembre fos demà", ha dit. Ha afegit però que han d'estar "preparats" per prendre mesures "diferents" si fos necessari.


El conseller ha explicat que se seguiran en tot cas les indicacions que diguin les autoritats sanitàries i de protecció civil i ha posat en valor que fins i tot en algun moment Educació ha estat més estricte. "Optem per escoles obertes i escoles segures. Obertes, totes, amb la seguretat que sigui necessària en el moment que obrim", ha manifestat.

En cas que algun alumne no pugui anar presencialment a l'escola per motius sanitaris acreditats per un professionals, sí que es posaran les condicions perquè pugi seguir l'ensenyament "d'una altra manera".


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: