Una de les sèries mítiques de la vostra infància tindrà continuació

per Redacció, el 27 de juliol de 2020 a les 15:57
Us recordeu de Zoey 101, la sèrie protagonitzada per la germana de Britney Spears, Jamie Lynn? Doncs s'ha confirmat que la ficció de Nickelodeon tindrà segona part, després de mesos d'especulacions.

Com segurament molts sabreu, la sèrie es va acabar el 2008, després que la seva protagonista es quedés embarassada als 16 anys.

 

Doncs bé, els nous episodis mostraran la vida de la Zoey amb 29 anys, sent mare de família i fent front a una nova etapa. I no només això, sinó que a la sèrie també hi podria tenir un paper destacat la Maddie, la filla de Jamie Lynn.


Us deixem amb un retrobament que els actors de la sèrie original van fer fa poc. Vosaltres us la mirareu?


 
Arxivat a:
CINEMA I TV , sèries
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: