5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 1 d'agost de 2020 a les 06:00
Com sempre ens agrada compartir amb tots vosaltres algunes de les curiositats que durant el dia trobem a la redacció d'Adolescents.cat. Quina us ha cridat més l'atenció?
 


Versió sense playbuzz

Segons el llibre dels rècords Guinness, l'obra de literatura més llarga del món és En busca del tiempo perdido, de Marcel Proust amb 3.031 pàgines. Realment, però, el llibre guanyador és Artamène ou le Grand Cyrus amb 13.095 pàgines contingudes en 10 volums.

Segons un estudi de l'American Heart Association el cor de les dones batega més ràpid que el dels homes. El motiu? En més petit i necessita bombejar més de pressa per compensar la seva mida. 

De mitjana una persona diu unes 5.000 paraules cada dia. 

Escoltar cert tipus de música, com el rock o el pop, pot augmentar fins a un 15% la nostra resistència quan fem exercici físic. 

Horst Schultz va aconseguir batre el rècord de l'ejaculació de major longitud: va fer un recorregut de 5,76 metres de distància. 
Arxivat a:
RÀNQUINGS, curiositats
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: