7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 3 d'agost de 2020 a les 14:46
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia.



Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!
 


Versió sense playbuzz

Noi,14 anys 
Fa com un any que em moles. Abans quan seiem de costat a l'insti ens fèiem molt i jo t'intentava ajudar a fer-te amb el teu crush mentre em sentia fatal perquè t'estava ajudant a allunyar-te de mi. Al final, vas fer un sopar a casa teva i allà et vas declarar al teu crush però no vas triomfar. Després vaig veure que aquella era la meva oportunitat d'entrar a la teva vida però quan em vaig decidir a dir-te el que sentia, em van dir que t'acabaves de liar amb un altre de la classe. Ara encara ho vaig intentant però cada cop ho veig més xungu i més ara que ha entrat una altra persona a la meva vida i no em puc decidir. Espero que llegeixis això i et pugui dir d'una vegada el que sento per tu. 

Noia, 14 anys 
No sé si llegeixes això però ho intentaré. Ets un noi amb els cabells llargs, castanys clars i ondulats i tens els ulls marrons. Vas a la mateixa platja que jo, que és una del Port de la Selva on hi ha un petit càmping i un hotel al costat. L'hotel es diu l'Arola. A tu t'agrada bussejar i anar amb una taula de paddle. Tinc els cabells castanys clars i llargs. Si et sents identificat parla'm a la platja o escriu un comentari dient L'AROLA o PORT DE LA SELVA. 

Noia, 17 anys 
Em moles des que et vaig començar a seguir a insta. T'he vist a l'skate park d'Olesa alguns cops amb ratlles grogues a la taula, però crec que mai m'has reconegut. Només volia dir-te que ets el meu crush des de fa uns mesos. 

Noia, 15 anys 
No crec que llegeixis això, i si ho fas, no crec que et sentis identificada. Quan érem petites érem molt amigues i estiuejàvem juntes. Però de cop vas deixar de venir a la platja i feia molt temps que no ens veiem. Fa unes 2 o 3 setmanes vas venir a la platja amb un grup d'amigues teves i em vaig adonar que eres tu. Em sembla que tu també em vas reconèixer, però no ens vam dir res. Cada dia que passo per davant del teu apartament miro si hi ets, però no et veig. Aviam si tornes i per casualitat tornem a portat-nos. Quina il·lusió em faria. 

Noia, 14 anys 
Segurament no veuràs aquest missatge i si el veus potser no saps qui sóc. Però bé, jo l'escric. Has anat a la meva classe dos anys, i l'any passat els nostres amics volien que sortíssim junts perquè deien que quedàvem molt bé. Crec que jo t'agradava perquè ets molt tímid i jo era l'única noia de la classe amb què parlaves. Allà no m'agradaves però ara sí i no sé com fer-ho. Em fa molta vergonya dir-t'ho, però, i si a tu també t'agrado? Si et sents identificat obra'm per whats plis. 

Noia, 15 anys 
Treballes de socorrista a l'Aquasplash de l'hotel Gran Garbi de Lloret de mar. Se'm va perdre el rellotge a la piscina i tu i el noi de blanc m'ho vau trobar. Si us plau si ets sent identificat diga-ho pels comentaris gràcies socorrista meu ❤ .

Noi, 17 anys 
Ens vam veure a la platja de Mas Nou, ets un noi i portaves un banyador en escala de grisos i una samarreta groga fluorescent. Jo anava de blau amb un barret. Crec que anaves amb el teu germà i la teva mare. Ens vam mirar molt i per si de cas llegeixes això, et dic que em vas atraure.

 
Arxivat a:
OCI, indirectes, crush
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: