Donen un premi a aquest famós músic per les seves cançons i la gent està indignada

per Redacció, el 5 d'agost de 2020 a les 10:43
Bad Bunny va rebre aquest juliol el premi a "millor compositor de l'any". La Societat Americana de Compositors, Autors i Editors li va concedir per la feina feta durant aquests anys i per haver popularitzat la música llatina arreu del món.

Si bé molts artistes van aplaudir la decisió, altres estan començant a alçar la veu en contra d'aquest premi. Per exemple, l'actriu Ángela Meyer ha criticat que es guardonés Bad Bunny un músic que, segons ella, crea lletres masclistes i que denigren les dones.

Altres artistes porto-riquenys s'han sumat a les crítiques i han demanat a La Societat Americana de Compositors, Autors i Editors que es replantegi la seva decisió. 
 

Així mateix, diversos usuaris a les xarxes socials també han qüestionat les lletres de Bad Bunny, especialment la que diu: "si tu novio no te mama el culo, ven a casa que yo te lo mamo". Vosaltres què en penseu?
 
Arxivat a:
CULTURA, Bad Bunny
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: