Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 10 d'agost de 2020 a les 12:59
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia.



Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 


Versió sense playbuzz
Noia, 16 anys 
Va ser a la platja de Mataró, jo anava corrent amb les meves amigues perquè perdíem el bus, finalment el vam perdre i vam estar prop teu una estona. Tu estaves assegut al banc esperant un bus que anava direcció Argentona. Tenies els cabells arrissats. Jo portava una samarreta llarga i sóc morena de cabells i pell també. No crec que vegis aquest missatge, però sempre seràs el meu crush de la platja jaja. 

Noia, 17 anys 
Ets de Tarragona i vas al Martí. Ens vam conèixer perquè una amiga ens va presentar, i des d'aquell moment no he parat de pensar en tu. Encara que t'he llençat indirectes uns quants cops, no te n'adones. Diga'm alguna cosa, pequitas. 

Noi, 14 anys 
Fa uns dies vaig anar a la platja de Sitges i a l'hora de dinar vaig seure en un restaurant amb els meus pares, tu eres just a la taula del davant. Em vaig enamorar, però no em vaig atrevir a dir-te res, ara me'n penedeixo molt, però en fi, espero retrobar-me amb tu algun dia! 

Noia, 14 anys 
No crec que llegeixis això però bé, que no sigui perquè ho deixo d'intentar. Et vaig veure l'altre dia, a la platja (a prop de Roses, és una cala). Vas arribar més tard que jo, cap allà quarts de cinc. Anaves amb la teva família (suposo). Primer parlàveu en castellà i llavors en català. No sé com et dius ni quants anys tens ni res. Però em vas agradar. Per si dubtes sóc la del biquini rosa amb formes del decathlon. Si ho llegeixes, escriu un comentari o alguna cosa. 

Noia, 15 anys 
L'estiu passat estava a l'hotel de S'Agaró amb la meva família i vam coincidir. Des del primer dia quan em vas llençar una pilota a la piscina i jo et vaig mirar amb una cara rara , em vas atraure molt. No vam poder parlar, ja que tenia molta vergonya i tu sempre marxaves quan em veies a mi i la meva família. Només volia saber si vas rebre el missatge que vaig deixar per tu a la secretaria de l'hotel. PD: segueixo esperant la teva sol·licitud. 

Noi, 14 anys
Ets de Badalona, vas a l'insti del parc de ca l'Arnus i can Solei i jo també. Aquest any passarem a 3r, anem a la mateixa classe i cap dels dos volem que ens canviïn. Ets rossa, i aquesta quarantena t'has tallat el cabell i t'has fet serrell, tu dius que et queda malament, però la veritat es que estàs moníssima. També vas a un esplai d'aquí Badalona, i m'encanta la teva manera de ser. Tothom ho diu, et preocupes molt pel que pensen els altres de tu, però la veritat és que tothom t'adora. Crec que ets l'única persona que SEMPRE està per tothom quan ho necessita, i cuides molt dels teus. Si veus això, digues alguna cosa... ho podríem intentar. El teu nom te 3 lletres, t'estimo. 

Noi, 17 anys 
Ei em moles des de fa un parell de mesos tot i que no em vaig llençar aquell dia que vam anar a fer una birra al kebab del costat de la platja.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: