7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 17 d'agost de 2020 a les 16:45
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia.



Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 


Versió sense playbuzz

Noia, 16 anys
Ens coneixem des de fa 3 o 4 anys. Tu ets un any més petit que jo. Sempre coincidíem a l'hora del menjador i com que teníem amics en comú, nosaltres dos ens vam fer amics. Sempre em fas riure i ets una de les persones més sinceres i autèntiques que he conegut. Al final ens vam fer tant amics que em feia por perdre la relació que teníem perquè em rebutgessis. A més, ningú pensaria que em podries agradar, eres com el meu germà. Ara ja he acabat el cole i casi no ens portem. Si saps qui sóc obra'm, m'agradaria veure't i menjar-te la boca d'una vegada.

Noi, 19 anys
Fa tres anys que ens coneixem per una amiga en comú. Ens hem liat 2 cops però el que no saps és que estic pilladíssim de tu. Per com mires, com rius, com xerres, com ballem... Transmets més del que te penses. Ets brutal i, tot i que no ho saps ni te n’adones, M'ENCANTES MOLT!

Noia, 15 anys
Sé que això no ho llegiràs, però jo ho dic igual. Porto 2 anys molt enamorada de tu, quan vaig entrar a l’equip només em vaig poder fixar en tu. Ets una noia genial, molt amable amb mi i ens tenim molta confiança (fins al punt que et vaig dir que m’havies molat, però fa temps). Espero que algun dia t’adonis que segueixo molt pillada de tu. J

Noia, 14 anys
M'agrades des de fa molt. Vaig tenir aquella relació per Nadal només per posar-te gelós, però no sé ben bé si vas entendre la indirecta. Anem a la mateixa classe des de p3 i mirar-te als ulls sempre ha sigut una cosa que m'ha hipnotitzat. Sé que no ho llegiràs ni sabràs que ets tu, però la vida segueix.

Noi, 13 anys
Sé que això no servirà de res però volia fer-ho. Doncs bàsicament la meva crush es la millor amiga de la meva ex. És baixeta morena i molt mona, ens portem molt bé però no es fixarà mai amb mi... El pitjor és que m’empano mirant-la i es nota moltíssim. 

Noi, 13 anys
Vas amb mi a classe, sovint véns amb el nostre "grupet" d'amics i tenim un bon amic en comú. Aquest últim mes he estat parlant bastant amb tu (més del normal), enviant-te indirectes però no sembla que les pillis. Em vaig decebre bastant quan em vas demanar consell per lligar amb una, però en part va ser culpa meva per haver-te dit que jo estava de lio amb una altra. Crec que ets guapíssim i em poses molt, no sé si ets gai però crec que ets bi, el teu nom comença per R 

Noia, 19 anys
Fa unes setmanes et vaig veure a l'hospital de Manresa. Jo estava a la sala d'espera a la zona 


 
Arxivat a:
OCI, indirectes, crush
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: