7 pel·lícules sobre màgia que t'agradarà veure aquest estiu

per Redacció, el 19 d'agost de 2020 a les 08:32
Si et parlem de màgia i veient la foto de portada diràs: "Segur que han posat les de Harry Potter". Doncs no. En el rànquing no l'hem posat perquè creiem que és un fenomen que si t'agrada la literatura, el món de fantasia i la màgia, l'has de viure, i estem convençuts que ja has vist tota la saga al complet.

Així doncs, les propostes que et portem són força variades, i per a diversos públics. Com sempre, esperem les teves recomanacions als comentaris, i que votis la teva peli preferida d'entre les que et proposem. Estàs a punt?

 


Versió sense Playbuzz:

1- "Ahora me ves"

Si t'agraden els trucs de màgia de cartes, hipnotisme, etc., de ben segur que gaudiràs amb aquesta pel·lícula. Explica la història d'un equip de l'FBI que s'enfronta a una banda de criminals experts en màgia que es dediquen a atracar bancs. Es fan dir "Els 4 genets", i és un grup format pels millors mags del món. Ara bé, hi haurà un parell de persones que et faran dubtar qui són els bons i qui són els dolents.

2- "El aprendiz de brujo"

Balthazar Blake és un prestigiós mag del barri de Manhattan (Nova York, Estats Units), que intenta defensar la ciutat del seu arxienemic, Maxim Horvath. Com que creu que no pot fer-ho tot sol, recluta un noi aparentment normal, amb qui viurà un munt d'aventures i li crearà alguns problemes...

3- "Practicamente magia"

Si tota la vida has pensat en què realment hi ha persones que tenen capacitat per fer encanteris i pocions, aquesta peli t'encantarà. Està protagonitzada per Sandra Bullock i Nicole Kidman, i ens explica la història d'unes bruixes que tenen una maledicció: el seu home es morirà. Què passava, que això feia que les bruixes de la família acabessin morint de pena i deixant orfes a les filles, perquè sempre eren nenes i una morena i l'altra pèl-roja. Però tot això canviarà quan aquestes dues bruixes intentin saltar-se les normes i canviar la història.

4- "Bibi, la pequeña bruja"

És una pel·lícula alemanya que, tot i compartir similituds amb Harry Potter, no és d'estranyar. Tot i que el personatge de la Bibi es va crear l'any 1980, la pel·lícula és del 2002, i per això suposem que la música s'assembla, ja que es va emetre un any després que "La pedra filosofal". Tot i això, la pel·lícula val la pena, perquè la Bibi és una bruixa amb molt de talent filla d'una bruixa i d'un mortal, que es prepara per rebre la seva bola de vidre abans del que sol ser habitual. No ho tindrà gens fàcil, perquè hi ha una bruixa envejosa que es diu Rabia que intentarà fer-li la vida impossible i apoderar-se dels seus poders.

5- "El ilusionista"

És una pel·lícula realment ben feta que ha rebut molt bones crítiques a Hollywood, que explica la història d'un il·lusionista que fa creure al públic que té poders sobrenaturals. La trama es desenvolupa a la Viena de l'època de l'imperi Austrohongarès, i es crea un complot per desemmascarar l'il·lusionista per farsant.

6- "El último gran mago"

Harry Houdini va ser un dels grans mags/il·lusionistes que hem tingut a la història, i és per això que s'han fet nombroses pel·lícules inspirades en ell, com és el cas d'aquest film. Houdini era un mestre de l'escapisme i l'actor Guy Pearce interpreta el prestigiós mag, però una bellíssima dona es creua pel seu camí, i no li posarà gens fàcil.

7- "Oz, un mundo de fantasía"

La pel·lícula original és "El mago de Oz", de l'any 1939, però aquesta versió del 2013 ve a ser una preqüela que explica la història de com un pèssim i mediocre il·lusionista s'acaba convertint en el gran mag del món d'Oz.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: