6 coses que mai t'han explicat dels teus mugrons

per Redacció, el 21 d'agost de 2020 a les 06:47
Segurament no és una cosa que necessitis saber per continuar vivint tranquil·lament tota la vida, però és curiós aprofundir una mica més sobre l'apassionant món dels mugrons!

1. Els mugrons és una de les parts del cos que primer es desenvolupen quan estem a la panxa de la mare. De fet, fins i tot abans dels genitals. És per això que els nois també en tenen.


2. Cada mugró és únic al món. Cap persona té el mateix mugró, són tots diferents. Si t'hi fixes bé, ni els teus són idèntics. Així que és una part del cos que ens pot identificar igual que les empremtes dactilars. Esperem que no ens facin marcar el mugró al DNI algun dia...

3. Moltes persones tenen tres mugrons, no és gens estrany. Hi ha qui no ho sap perquè els confonen amb una piga o una marca de naixement. Són mugrons que no s'han acabat de desenvolupar i normalment són a la part inferior del pit o la panxa seguint la línia del mugró.


4. Hi ha persones que neixen sense un mugró o sense cap. Això es coneix amb el nom d'athelia i és la falta congènita de mugrons.

5. Són una de les zones més erògenes del cos i per això la majoria de persones sent plaer quan s'estimula o li toquen els mugrons. Fins i tot s'ha comprovat que algunes noies poden arribar a l'orgasme només amb l'estimulació dels mugrons.

6. Un 15% de les noies tenen un tipus de mugró que es coneix amb el nom d'invertit, perquè fa la sensació que s'enfonsen cap a dins. Quan fa fred o s'estimulen, després sí que tenen relleu.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: