7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 24 d'agost de 2020 a les 12:40
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia.



Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 


Versió sense playbuzz

Noia, 16 anys

No sé si tu em consideres amiga teva, jo t’hi considero. Anem al mateix insti tot i que mai hem anat a la mateixa classe. Les últimes colònies que vam anar junts, xerràvem molt i em feies molt feliç. No ens hem fet sempre, tu tens els teus amics i jo els meus i no hem quedat mai. Però sempre m’he intentat apropar a tu, encara que fos nomes per una amistat. T’he trobat molt a faltar el temps que has estat fora. Vam començar a parlar per snapchat i jo sempre t’explicava la meva vida intentant que tu t’obrissis i poder quedar, però ara em tens amb vist i em sap greu perquè en el fons se que vull passar temps amb tu. Siusplau anima’t a parlar amb mi, soc molt tancada i em costa fer el primer pas, tot hi que l’últim cop et vaig obrir jo. T’estimo i t’estimaré encara que només sigui com a amics.

Noia, 14 anys

No crec que llegeixis això però bé, que no sigui perquè ho deixo d'intentar. Et vaig veure l'altre dia, a la platja (a prop de Roses, és una cala). Vas arribar més tard que jo, cap allà quarts de cinc. Anaves amb la teva família (suposo). Primer parlàveu en castellà i llavors en català. No sé com et dius ni quants anys tens ni res. Però em vas agradar. Per si dubtes soc la del biquini rosa amb formes del decathlon. Si ho llegeixes escriu un comentari o alguna cosa. T'estimo <3

Noi, 16 anys

L’altre dia era a Sitges, i m’esperava dret al mig del carrer. Tu estaves asseguda amb la teva família a la terrassa del davant, i de cop van passar dos gossos i es van fotre a lladrar. Em vaig espantar i vaig fotre un salt. Tu ho vas veure i amb la teva germana (suposo) us vau ficar a riure i jo vaig marxar rient per la pena que havia fet. Jo et vaig mirar perquè ja t’havia vist abans i ens vam creuar mirades. 

Noia, 19 anys

Ens vam conèixer fent un voluntariat en una ONG per Àfrica a Sant Cugat.
Em vas semblar súper guapo, i el teu caràcter i personalitat em van encantar... Porto pensant freqüentment en tu des de llavors. Si saps qui sóc digues alguna cosa siusplau :)

Noi, 13 anys

Bé, no sé si ho llegiràs però jo ho intento. Et dius Mireia, i aquest any passarem a 3r ESO. Tu aquest any anaves a la classe A i jo a una altra encara que hem coincidit en tallers, optatives... M'has semblat una noia molt interessant, amb molt per descobrir i en certa part m'has agradat a primera vista. En persona ets molt agradable però en canvi quan he intentat mantenir una conversació amb tu mai hi poses ganes, així que si llegeixes això, saps qui sóc i et ve de gust, obra'm per insta i parlem.

Noia, 15 anys

Dubto moltíssim que arribis a veure això, però bé. Estiuegem al mateix poble. És un poble molt, molt, molt petit. Ens portem bé cada estiu amb tu i el teu germà. Aquest any només hem coincidit dos dies però dius que potser tornareu a pujar a finals de mes. Per mi sempre has estat el meu crush del poble, i a vegades penso que potser jo per tu també. Ets un any més gran que jo però encara tens 15 anys també. Ets moreno i normalment portes ulleres. Entre nosaltres parlem castellà. Si saps qui ets siusplau obra’m o fes alguna cosa haha

Noia, 16 anys

Ens vam veure a la platja de Cadaqués un dissabte, tu anaves amb un banyador blau i amb el teu amic que era de cabells arrissats i rossos. Tu, en canvi, eres moreno de cabell llis. No paràveu de mirar-nos a mi i a la meva amiga mentre ens fèiem fotos i quan vaig anar a la tovallola em vas passar pel costat fent contacte visual. No se ni com te dius, ni si ho veuràs però sempre seràs el meu crush de la platja. Att. La del biquini blau de flors amb els cabells recollits.
 


 
Arxivat a:
OCI, indirectes, crush
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: