7 adolescents catalans ens confessen el moment més vergonyós que han viscut [VOL.21]

per Redacció, el 27 d'agost de 2020 a les 06:00
Tots hem viscut alguna situació en què ens hem mort de vergonya: un moment incòmode d'aquells que no s'oblida. L'altre dia us vam demanar que compartíssiu una d'aquestes experiències amb nosaltres i avui us portem un recull d'algunes de les respostes.  


 


Versió sense playbuzz

Estava als vestidors d'un poliesportiu, vaig deixar les coses dins la meva taquilla i vaig anar a la dutxa. En sortir vaig tornar a la taquilla per agafar les meves coses i la taquilla no s'obria. Total, que vaig estar com una hora despullada amb la tovallola per sobre.

Estava fent l'examen de selectivitat i em trobava fatal. Tenia un dubte i quan vaig voler preguntar-li a la professora que hi havia a la classe, vaig acabar vomitant sobre seu. Ja us podeu imaginar la meva reacció. 

A 3r d'ESO o així vaig fer un intercanvi amb l'institut. Primer van venir unes angleses a casa nostra i després vam anar nosaltres a la seva. Quan ja estava allà els primers dies molt bé, però un dia m'estava dutxant de tranquis al bany de convidats i no sé com vaig trencar la dutxa. El pitjor és que vaig intentar arreglar-ho amb una goma de cabells. 

Un dia vaig anar a dormir a casa d'una amiga meva. Total, que quan ens vam llevar m'estava pixant brutal, però no sé per què no vaig voler anar al lavabo. Quan vam anar a esmorzar, em vaig asseure a la cadira i em vaig pixar a sobre. La seva mare se'm va quedar mirant amb cara de no saber què fer.

Estava al bus i als seients del costat hi havia una parella morrejant-se... Jo, per fer conya, els hi volia enviar una foto a les meves millors amigues. Quan vaig clicar a la pantalla del meu mòbil per fer-la se'm va encendre el flash. Perquè ho sapigueu, era de nit, així que la parella que s'estava morrejant va quedar il·luminada. I ja em veieu a mi, morta de la vergonya, enfocant amb el mòbil! Ho vaig passar fatal... 

Estava al costat del noi que m'agrada a classe i em va fer pessigolles. Sense voler la meva reacció va ser intentar parar-li i la meva mà va anar a les seves parts íntimes... No sé quants cops li vaig demanar perdó.

Estava a la cafeteria de l'institut quan de sobte vaig caure cap enrere amb la cadira i em vaig clavar una bona hòstia. Tot el món rient-se de mi...
Arxivat a:
OCI, vergonya
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: