7 adolescents catalans ens confessen el moment més vergonyós que han viscut [VOL.22]

per Redacció, el 31 d'agost de 2020 a les 16:19
Tots hem viscut alguna situació en què ens hem mort de vergonya: un moment incòmode d'aquells que no s'oblida. L'altre dia us vam demanar que compartíssiu una d'aquestes experiències amb nosaltres i avui us portem un recull d'algunes de les respostes.  


 

Versió sense playbuzz

El meu crush i jo estàvem ajudant al musical de l'insti i ell estava a l'altre costat de l'escenari. En un moment de l'obra em vaig posar a ballar i em pensava que ell no em veia, però sí. Vaig veure que em mirava amb cara que estàs fotent. Mai he passat tanta vergonya.

Un dia estava en un restaurant amb tots els meus amics i ja havíem acabat gairebé de menjar. Vaig beure aigua i em vaig estirar amb tan mala sort que em vaig ennuegar amb l'aigua i vaig vomitar sobre de la taula en la qual seguien menjant tots els meus amics...a sobre hi havia el meu crush. 

Cada estiu vaig una setmana a França perquè hi tinc uns cosins segons. L'estiu passat vaig anar al lavabo i vaig fer caca i quan volia tirar la cadena vaig veure que ho havia embossat. Li vaig anar a dir a la meva cosina i ella em va dir que li digués al cosí que ell en sabia més. No sabeu la vergonya que vaig passar, després vaig intentar fer com si res, però no sabia ni com mirar-lo.

Un dia vaig tornar a casa i estava super cansada. Damunt el llit hi havia roba bruta, però com que em feia pal ordenar la vaig tirar a terra. El dia següent em va venir a despertar el meu cunyat i va veure unes calcetes tacades de sang...em volia morir. 

Un dia estàvem a classe i jo estava asseguda a última fila, a la columna del costat hi havia la profe asseguda al costat del nen que m'agradava, també a última fila. M'havia de tirar un pet, em feia molt mal la panxa. Total, que vaig intentar tirar-me'l en plan "segur que no fa soroll", però es va sentir més que cap pet en la meva vida. Tothom em va mirar i va començar a riure.

Fa dos estius vaig anar al poble d'una amiga i ens vam trobar com a la popular d'allà i va venir amb nosaltres. Estàvem baixant del tobogan per fer la conya i em van fer riure tant que em vaig acabar fent pipí a sobre...Portava leggins gris clar i se'm notava tot! D'excusa vaig dir que em suava el cul... ho vaig passar fatal! 

Després de follar, la meva parella va anar al lavabo a dutxar-se. De cop, vaig sentir que arribava algú i vaig recollir tot com si no hagués passat res. Després va entrar la meva mare i ens va cridar...ens va dir que el pròxim cop no ens deixéssim el condó fet servir sobre la taula. Tierra trágame.
Arxivat a:
OCI, vergonya
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: