7 adolescents catalans ens confessen el moment més vergonyós que han viscut [VOL.23]

per Redacció, el 7 de setembre de 2020 a les 11:23
Tots hem viscut alguna situació en què ens hem mort de vergonya: un moment incòmode d'aquells que no s'oblida. L'altre dia us vam demanar que compartíssiu una d'aquestes experiències amb nosaltres i avui us portem un recull d'algunes de les respostes.  


 

Versió sense playbuzz

Era petita i feia patinatge, en un moment d'una rutina grupal on les més grans m'aixecaven em vaig pixar a sobre. Tenia totes les mitges molles i tot el mallot moll, per sort no van adonar-se'n perquè van baixar-me a temps i solament van haver de fregar la pista. 

Estava a la dutxa masturbant-me i de sobte va entrar la meva mare i em va dir: "què són aquests sorolls?" Em vaig quedar callada. Al sortir de la dutxa no vam parlar del tema i gairebé no la podia mirar a la cara. 

A les orles volien fer un discurs més dinàmic i que expliquéssim anècdotes o que ens havíem semblat les classes amb els profes. Quan em van donar el micro estava molt nerviosa i li vaig dir: "Podríem fer més classes orals eh profe". Quan vaig entendre el que havia dit, vaig afegir: "Però no malpenseu". Tots van començar a riure. És el cop que he sentit més vergonya en la meva vida.

Estava a educació física i de sobte, quan estava fent la tombarella amb les cames obertes, se'm van estripar els pantalons. Per sort ho van veure poques persones. 

Estava d'intercanvi al Canadà i estàvem la meva família d'acollida i jo a un pàrquing a punt de marxar a casa. Total, obro la porta del cotxe i sense voler clavo un copet al cotxe del costat, res exagerat. Mirem jo i la mare que no li hagi fet res greu i veiem que està pel de cops i ratllades que jo no havia fet òbviament. La mala sort és que al cotxe hi havia una dona i va baixar cridant-nos i va fer una foto a la nostra matricula. Vaig passar molta vergonya i em vaig cagar per si ens denunciava. 

Vaig quedar amb el meu nòvio i vam anar a donar una volta. Ens vam colar a un lloc i allà ens vam començar a liar. De sobte una senyora va cridar: Què feu aquí? L'alarma ha trucat als Mossos i estan venint... mare meva que malament ho vaig passar, vam sortir corrent. 

Just després d'acabar l'exposició oral del tdr em vaig posar a plorar de la pressió a la qual havia estat sotmesa. Una profe em volia fer una pregunta i jo estava plorant com una magdalena. Sort que s'ho van prendre bé xD.
Arxivat a:
OCI, vergonya
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: