7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 14 de setembre de 2020 a les 12:05
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia.



Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 


Versió sense playbuzz

Noia, 17 anys 
M'agrades des del primer cop que vam parlar. No ens coneixem en persona però hem parlat ja un parell de cops que, quan un dels dos tingui cotxe, anar-nos a veure, ja que tan sols estem a 33km. Tot i que passis de mi una mica, no paro de pensar en tu i em fa ràbia que no em segueixis les indirectes. Dubto que ho llegeixis, i menys que t'ho ensenyi cap amiga teva, ja que crec que no els has parlat de mi, però em quedo a gust sabent que hi ha una petita possibilitat que ho sàpigues. 

Noia, 14 anys 
Fa un any i mig vam anar a les Obagues junts (colònies d'estiu). Va ser el nostre últim any i vam coincidir al mateix grup de tallers. Ets ros, alt amb els cabells arrissats i vius a Barcelona. També vam coincidir al concert de Lildami a la Mercè 2019. Jo tinc dues germanes. PD: A les colònies vas venir amb el teu cosí. 

Noia, 15 anys 
Era el dia 13 d'agost, jo estava fent caiac a una cala del costat de la platja de S'Agaró (Sant Feliu de Guíxols). Crec que era no sé què de la mort o la del cranc, no ho recordo bé. Tu estaves amb més gent tirant-te d'unes roques del costat d'on jo estava, anaves amb banyador blau. Jo anava amb la part de dalt blava i la de baix negre encara que portava una armilla Helly Hansen o com es digui aquesta marca. No crec que llegeixis això si és que ho arriben a penjar, però per intentar-ho no perdo res. Si ho llegeixes posa alguna cosa als comentaris d'aquí. 

Noi, 16 anys 
Ets la meva crush des de fa 1 any, ara amb les puntes rosses que tens has fet que em pilli encara més per tu. Hem anat tota la vida junts a l'escola, només de veure't ja m'alegraves el dia amb la teva rialla. Si saps qui sóc només vull dir-te que t'estimo i t'estimaré sempre <3. 

Noia, 14 anys 
És molt probable que no llegeixis això però ho diré igualment. M'has agradat des que et vaig conèixer per primer cop a Manresa, o sigui un any. Anem a escalada juntes i jo estic intentant apropar-me a tu com a amiga tot i que preferiria una altra cosa. Parlem molt poc però si algun dia vols obrir-me per insta fins i tot com a amigues jo estic oberta. (Pd: si saps qui sóc, tinc esperança en què siguis bi, sinó no passa res.) 

Noi, 17 anys
Ens vam conèixer fa quatre anys de colònies i ens vam fer amics perquè érem els únics de l'habitació que parlàvem fins tard. Aquest any t'he fet mal sense voler i ha sigut tot molt més difícil. Quan vaig tenir el moment de dir-te el que sento, vaig estar molt nerviós i finalment va entrar un monitor dient-me que tornés al meu llit que no estàvem mantenint distàncies. Per culpa del monitor que em va vigilar tota la nit fins que m'adormís no et vaig poder dir que vull ser més que un amic teu. 

Noi, 16 anys 
No et conec gaire, només fa dos anys que faig escalada amb tu. Tu ets de VdD, ets una noia encantadora, molt llesta, intel·ligent, guapa i creativa. He estat preocupat per tu durant tot el confinament i més quan em vas dir que vas estar en contacte amb un cas, però per sort no t'ha passat res. Sóc molt tímid però vull quedar amb tu, pregunta a qui creguis que ho ha escrit.



 
Arxivat a:
OCI, indirectes, crush
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: