5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 26 de setembre de 2020 a les 06:00
Com sempre ens agrada compartir amb tots vosaltres algunes de les curiositats que durant el dia trobem a la redacció d'Adolescents.cat. Quina us ha cridat més l'atenció?
 


Versió sense playbuzz


La saliva humana conté una substància anomenada opiorfina, un analgèsic que és sis vegades més poderós que la morfina.

El professor Maciej Hennenberg va descobrir que les empremtes dactilars dels coales eren similars a les dels humans.

Les neurones són molt lentes. Ens sembla que pensem més de pressa que els ordinadors, però les neurones només envien senyals unes quantes vegades per segon. En comparació, els ordinadors fan mil milions d'operacions per segon. 

Christian Poincheval, un ciutadà francès de 65 anys, va fabricar unes pastilles per aconseguir que els pets fessin olor de xocolata i roses. 

Les lleones que són germanes viuen juntes tota la vida.
Arxivat a:
RÀNQUINGS, curiositats
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: