7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 28 de setembre de 2020 a les 12:35
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia.



Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 



Versió sense playbuzz

Noi, 16 anys 
Ja són quatre anys els que porto pillat per tu i segueixes sense adonar-te. Ets ros, alt i amb ulls clars. Anàvem junts a classe i érem molt amics. Dubto molt que llegeixis això a no sé què algú de Ramar t'ho ensenyi. Realment el que vull dir és que sempre m'has agradat tot i que ets hetero. 

Noi, 15 anys 
Porto enamorat de tu des que et van canviar de classe a segon d'ESO. Ets de Vendrell i penso que ets la noia més guapa i intel·ligent de totes. A més ens portem súper bé i últimament sembla que jo t'interessi. Si saps qui sóc obre per whats. 

Noia, 15 anys 
Has entrat nova aquest any, vas a un curs menys que jo i només hem parlat una vegada que va ser quan em vas venir a preguntar per quina porta havies d'entrar. Des d'aquell moment tinc un crush bastant fort amb tu. Tens els cabells bastant curts i els ulls blaus... tant de bo ho llegeixis. 

Noi, 16 anys 
Tu ets de Cànoves, porto temps pillat per tu, ets rossa amb els cabells ondulats i molt guapa. Sempre hem anat al mateix institut, però per fi, aquest any compartim classe i per sort m'assec al teu costat. Mai em vaig atrevir a dir res, perquè li agradaves molt a un amic meu...Si per casualitat llegeixes això, si us plau, enviem un whats. 

Noia 17 anys 
Treballes a la Llar de la Vila de Vilafranca del Penedès, ets cambrer. La veritat que no sé si arribaràs a llegir això però no perdo res per intentar-ho. Ets moreno, amb els ulls marrons i els cabells com una mica arrissats. Quan estàvem sopant tota la família, hem rigut moltíssim amb tu. Primer amb una ampolla de vi i després perquè t'hem demanat no sé quants postres i no n'hi havia cap. M'has semblat super amable, rialler i bromista i m'agradaria saber almenys com et dius. Jo portava posada una jaqueta granate amb la bandera de quadres de fi de carrera així en horitzontal. Has entrat a la cuina i no ens hem pogut dir adéu.

Noia, 14 anys 
Ets un noi i vas a la meva classe des de 2n d'ESO tot i que a 1r vam coincidir a grups partits. Ets ros amb els ulls castanys. L'any passat abans de la quarantena i durant vam tenir alguna cosa però a finals de juny em vas deixar clar que no volies res. :). 

Noia, 16 anys 
Et vaig veure a l'estació de Sants des de dins del tren. Anaves vestit completament de negre i escoltaves música. Jo estava dins del vagó amb tres amigues més, fent conya, però no em/ens paraves de mirar. Et vaig saludar en l'últim moment, quan ja vas pujar al teu tren. Vas ser un amor a primera vista...



 
Arxivat a:
OCI, indirectes, crush
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: