Digues com són les teves dents i et direm com ets!

per Adolescents.cat, el 2 d'octubre de 2020 a les 08:48
Sabies que les teves dents parlen de tu? Més enllà de reflectir la teva higiene i cura personal, les teves dents revelen trets de la teva personalitat. Sí, encara que et costi de creure, les teves dents poden dir si ets una persona influenciable, agressiva, passiva, sociable...
 


Tria la dentadura que més s'assembli a la teva d'aquestes 4 i llegeix la descripció que tenim per a tu. Et sorprendràs!


Quadrada

La personalitat de les persones amb dents de forma quadrada és una mica tímida, gairebé sempre solen ser callades i tranquil·les. Tenen la capacitat de controlar les seves emocions i sentiments d'una manera gairebé perfecta i són molt objectives a l'hora de donar opinions. Són considerades el tipus de persones que sempre salven als altres de diferents conflictes, sigui la situació que sigui, ja que mai es cansen de lluitar, ni perden la calma.


Ovalada

Les persones que tenen les dents de forma ovalada sovint són extremadament tímides, servicials, amables i comprensives. Són molt ben organitzades i tenen un caràcter molt artístic. Saben apreciar tots els detalls i veuen la bellesa en qualsevol aspecte.
Gairebé mai perden l'optimisme.

Triangular

Les persones amb les dents de forma triangular solen ser una mica despreocupades, divertides i molt desorganitzades. La seva personalitat aconsegueix que ningú s'avorreixi amb la seva companyia. Són molt serenes, dinàmiques, optimistes i creatives a més no poder. Es guanyen ràpidament l'afecte de qualsevol perquè són sociables, somrients i molt xerraires.

Rectangular

Les persones amb dents de forma rectangular són enèrgiques i fortes a l'hora de prendre decisions. Perfeccionistes i treballadores. Aquest tipus de persones s'enfoquen perfectament en les solucions dels problemes dels altres, per això poden ser considerades un veritable exemple a seguir per als seus companys i familiars. Gairebé sempre gaudeixen d'alts càrrecs que realment es mereixen.


 
Arxivat a:
OCI, forma, personalitat, dents
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: