Acusen un professor d'un institut de Castellar d'assetjament sexual:«Se'm va apropar i em va acariciar la cuixa»

per Elvira Vilardell, el 8 d'octubre de 2020 a les 16:49
Avui alumnes i exalumnes de l'institut Castellar (Castellar del Vallès) han protestat davant del centre per denunciar els presumptes casos d'assetjament sexual d'un professor d'Educació Física. 

Les mobilitzacions van començar fa uns dies enrere a través d’Instagram, on es van anar penjant testimonis anònims d'estudiants. “Em va dir: aquesta nit he somiat amb tu, però pfff…no et puc dir què passava”, “Si feu el ball amb faldilla us apujaré un punt la nota” o “Em va fer un petó quan estàvem sols a classe. Tenia 16 anys”, són alguns dels missatges que es poden llegir al compte @atuquethafet­­­­­_.


A Adolescents.cat hem parlat amb una de les alumnes del centre que avui ha assistit a la manifestació. L'estudiant ens ha explicat que ella també va rebre comentaris fora de lloc d'aquest docent quan feia 2n d'ESO. "Un cop estàvem parlant i em va agafar pel botó dels pantalons i em va estirar cap a ell. Un altre dia, duia unes malles amb un relleu als laterals. Se'm va apropar i em va acariciar la cuixa mentre em deia 'que xules les malles". A més a més, assenyala que s'havia referit a ella i a les seves companyes, en més d'una ocasió, com a "guarrilles".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Testimoni d'una seguidora.

Una publicación compartida de @ atuquethafet_ el


Davant les protestes, el Departament d'Educació ha decidit apartar de manera cautelar el professor mentre l'investiguen per pressumpte assetjament sexual.
 
Des de l'institut, per la seva banda, asseguren que el centre i les classes estan funcionant amb normalitat aquest dijous, tot i el contetx. La direcció ha aprofitat també per rebutjar "qualsevol manifestació de violència masclista" mentre espera que s'aclareixin els fets.
 

 
 
Arxivat a:
ACTUALITAT, assetjament
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: