Què és l'stashing i per què l'has d'evitar

per Redacció, el 13 d'octubre de 2020 a les 12:18
Les xarxes socials han fet que apareguessin tendències perilloses que hauríem d'evitar. Una d'elles és l'stashing, la qual fa referència a amagar, de manera intencionada, la nostra relació amb algú a les plataformes socials.

Patricia de la Calle, experta en xarxes, explica a Elle que aquesta pràctica "està arruïnant moltes relacions" perquè pot fer que l'altra persona se senti humiliada i menystinguda. 

En aquest sentit afirma que quan algú fa stashing a les xarxes socials, també l'acostuma a fer a la vida real. És a dir, la persona en qüestió no només oculta la relació a Instagram, sinó també en el seu dia a dia: no presenta la persona amb qui està als amics/gues, posa excuses per no quedar si està amb més gent, etc. 

Oh. Another Excuse. - Ted GIF - Ted MilaKunis Excuse - Discover & Share GIFs
A continuació, us deixem amb alguns exemples típics de l'stashing perquè el pugueu detectar. Ara bé, cal tenir en compte que no tothom és igual, per tant, si us sentiu identificats/des amb aquestes pràctiques, podria ser que la persona amb qui esteu sigui tímida, tingui inseguretats o no li agradi penjar certs continguts a la xarxa. 

Dit això, però, si creieu que "amaga" la vostra relació expressament està clar que us heu de replantejar les coses. En una parella hi ha d'haver respecte i igualtat i si això no es dóna, no hi pot haver una relació sana i de felicitat. 

 


Versió sense playbuzz
Puja fotos d'una festa/dinar, etc. en què estàveu junts, però tu no hi apareixes i no t'etiqueta. 

No et posa likes a les fotos ni et deixa comentaris.

Si tu l'etiquetes en una imatge en què esteu junts, elimina l'etiqueta. 

Et diu que pujarà una foto on sortiu junts, però sempre se "n'oblida".
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: