7 adolescents ens expliquen l'experiència més estranya que han viscut mai en un llit

per Redacció, el 16 d'octubre de 2020 a les 08:57
Ens passem gran part de la nostra vida al llit: hi dormim, hi somiem, hi follem, hi mirem sèries, hi compartim secrets...És per això que us vam voler preguntar: quina és l'experiència més estranya que heu viscut mai en un llit? Aquestes són algunes de les respostes que ens vau enviar. Al formulari que trobareu més avall, ens podeu explicar noves experiències.

 




Versió sense playbuzz

Noia, 15 anys
M'estava liant amb un noi al meu llit i de cop va parar, em va mirar els llavis, després els ulls i em va dir: "Tens les dents molt maques". Em sembla que també és la cosa més estranya que m'han dit mai. 

Noia, 15 anys 
Em passa que quan estic sola a casa dormint sento com si algú volgués entrar. Sento les claus i tot, però després d'uns minuts, el soroll para. 

Noia, 14 anys 
Una vegada em vaig despertar perquè vaig sentir com si m'estiressin pel peu. Vaig tenir tanta por que vaig cridar als meus pares, ells van intentar calmar-me i em van dir que havia estat un somni. Quan van marxar vaig encendre el llum, vaig mirar a sota el llit i vaig trobar el meu peluix preferit. L'endemà el vaig tirar a les escombraries. 

Noia, 19 anys 
Fa temps (i només m'ha passat una vegada) vaig tenir una paràlisi del son. Estava desperta però no em podia moure ni cridar. A més, tenia al·lucinacions d'una noia vestida de blanc que feia por! Em vaig intentar calmar i una estona després tot va tornar a la normalitat, però quin mal moment! 

Noi, 15 anys
Despertar-me a sota del matalàs i la meva nòvia, a sobre. Cap dels dos ho va saber explicar. 

Noi, 18 anys 
Un dia estava al llit i vaig tenir una paràlisi del son. Just va coincidir amb una apagada general, de la qual no em vaig adonar. Quan va tornar la llum, em vaig despertar amb el soroll del mòbil que es va posar a carregar i també se'm va encendre les llums, que van per wifi, igual que l'ordinador i la pantalla...em vaig cagar. 

Noia, 13 anys
Tinc pànic a les aranyes i un dia estava somiant que el meu llit estava ple de taràntules. De sobte em vaig despertar dreta davant del meu llit. No vaig poder dormir durant 3 dies, ho vaig passar fatal.
Arxivat a:
RÀNQUINGS, enquesta
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: