7 coses que potser no sabies de «La Isla de las Tentaciones»

per Redacció, el 19 d'octubre de 2020 a les 13:36
La Isla de las Tentaciones s'ha convertit en un dels programes més vistos, i també més criticats, aquestes últimes setmanes. Com segurament ja sabeu, els i les protagonistes del reality són cinc parelles disposades a "posar a prova" la seva fidelitat. Com? Doncs passat diverses setmanes separades i envoltades de solters i solteres que intenten seduir-les/los. Us portem algunes dades sobre aquest programa que potser no coneixíeu.

 


Versió sense playbuzz

La segona entrega de la Isla de las Tentaciones s'ha gravat a la Península de Sanamá, un indret idíl·lic situat a República Dominicana. 

El 2002 Antena 3 ja va emetre un programa molt similar a La Isla de las Tentaciones, Confianza Ciega. El reality show només va tenir una temporada i va generar molta controvèrsia, ja que va quedar demostrat que es manipulaven els vídeos per crear baralles entre les parelles. 

El reality ha tingut audiències de més d'un 25% de share. És a dir, més de 3 milions de persones han sintonitzat Telecinco per veure'l. 

Segons va afirmar la youtuber Patrizienta, que havia de participar en el programa, els concursants cobren uns 1.000 euros al mes. A més a més, tenen totes les despeses pagades durant les setmanes que estan a la illa.

De totes les parelles que van entrar a aquesta edició, només una segueix junta, l'Aless i la Patry.

La Isla de las Tentaciones ha estat trending topic durant setmanes i com era d'esperar s'han publicat milers de memes sobre el programa. Un dels més comentats ha estat una imatge on es poden veure les faltes d'ortografia fetes per un concursant. 

Hi ha hagut famosos, com l'escriptor Roy Galán, que han criticat públicament el programa. De fet, l'autor ha analitzat a través de diversos posts les relacions tòxiques i de control que s'estableixen entre molts concursants.
Arxivat a:
OCI, Isla de Tentaciones
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: