7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 22 d'octubre de 2020 a les 13:42
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 


Versió sense playbuzz

Noia, 17 anys 
Estava molt enamorada de tu des que vaig començar l'ESO i érem molt amics, es podria dir que érem millors amics, però la relació al llarg dels anys s'ha anat refredant i semblava que em volguessis apartar de la teva vida. Et veig cada dia que anem a l'institut i trobo a faltar aquell bon rotllo que teníem abans. Tinc parella i me l'estimo moltíssim, però m'agradaria ni que fos saber si tu estaves enamorat de mi en aquells temps... No tinc gens clars els sentiments. 

Noia, 15 anys 
Ens coneixem des que vam néixer. Ens van separar de la classe fa molts anys i des de llavors que estic enamorat. Em costa dir-t'ho però algun dia potser m'atreviré. Sóc de Sant Cugat i tu de Barcelona, sóc alt amb cabells castanys i ulls marrons. 

Noi, 17 anys
Vas amb ferrocarrils, els dos pugem a Gràcia fins a Reina Elisenda. Ets rossa. Gràcies a una coneguda vaig aconseguir el teu insta però em vas deixar de seguir. Et vull obrir però no vull que sigui incòmode. Potser no ho llegiràs, però ho intento igual.

Noia, 16 anys
Anem al mateix club de bàsquet i porto pillada de tu des de després del confinament. La primera vegada que et vaig veure vaig sentir una cosa que feia temps que no sentia per ningú. No he deixat de pensar en tu. Ens veiem cada dia entre setmana menys dimecres i moltes vegades em giro per mirar què estàs fent i et trobo mirant-me. Fa poc va ser el teu cumple i no em vaig atrevir a felicitar-te perquè em feia cosa. Si veus això espero que em diguis alguna cosa després de llegir-ho. 

Noi, 15 anys
Ets de Sant Just Desvern i normalment et veia caminar els migdies tornant a l'institut. Sempre anaves mirant el mòbil o escoltant música amb els Airpods. Fa temps que no et veig i trobo molt a faltar la teva cara. Ets guapíssima. Espero que si llegeixes això puguis fixar-te en mi quan passes per la placeta. Jo acostumo a ser allà als migdies. Sóc castany amb ulls marrons. 

Noi, 15 anys 
Ets un noi de 2n de BAT, ets guapíssim i porto pillat de tu des de fa un any. Jo vaig a 4rt d'ESO. Vas entrar nou l'any passat al batxillerat artístic plàstic i sempre que et veig al passadís intento mirar-te. Vas a l'insti de Reus, però ets d'un poble del costat. Si saps qui sóc obra per Insta. 

Noi, 18 anys 
Et vaig veure al metro a la parada de la L5 - Sant Pau dos de Maig a les 19:24 el divendres 25 de setembre. Ens vam mirar durant una estona, anaves vestida amb uns texans amples trencats, una samarreta negra, unes converse negres i portaves dues bosses (semblaven un regal). Amor a primera vista.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: