7 disfresses inspirades en personatges de Netflix, amb quina et quedes?

per Adolescents.cat, el 1 de novembre de 2020 a les 08:34
Com tothom sap, Halloween és una tradició anglosaxona i aquí hi ha gent que ho celebra encara que la festa típica catalana de Tots Sants, és la castanyada. I no ens estranya que cada cop més persones celebrin el Halloween? A qui no li agraden les disfresses, les històries de por i els dolços?
Avui et portem X disfresses inspirades en personatges i sèries de Netflix que t'encantaran i faran que maleeixis encara més el 2020 per no poder-ho celebrar:


SABRINA
El millor d'aquesta disfressa és que no és una disfressa com a tal, sinó que és un look atrevit que pots aconseguir per molt poquet a Bershka amb aquest "body" amb transparències i una faldilla de cuir. També hi pots afegir una corona negra per ser la veritable reina de l'infern.



body negro

mini negra de piel

PRINCESA DISNEY
Què té a veure aquesta disfressa amb Netflix? Si has vist Élite recordaràs que la Rebeca va aparèixer amb un vistós vestit de princesa Disney que no només és molt dolç sinó que no deixa indiferent a ningú. Aquest és d'Amazon:



LAS CHICAS DEL CABLE
En algunes de les festes a les que assisteixen les protagonistes de "Las Chicas del Cable" apareixen preciosos vestits d'estil "Charleston" que són un triomf assegurat. Aquest també és de Bershka:

vestido blanco flecos

ELEVEN
Stranger Things sempre serà un dels "hits" de Netflix pel que molta gent es va unir a la plataforma. El personatge de l'Eleven és molt característic i és una disfressa assegurada de Halloween i Carnaval. Es pot trobar a Amazon per poquet:



LA CASA DE PAPEL
Aquesta sèrie és evident que no podia faltar! És tan famosa que es pot trobar en infinitat de llocs, però també hi és a Amazon:




ORANGE IS THE NEW BLACK
Aquesta és una altra sèrie que ha triomfat a tot el món i també és molt fàcil encarnar-la i molt còmoda de portar. També hi és a Amazon:



GLOW
No tothom ha vist Glow però només per les imatges, colors i vestuaris ja val la pena. A més és una sèrie d'empoderament femení que inspira molt. El body i complements d'Amazon són una aposta segura:



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: