7 adolescents catalans ens confessen el moment més vergonyós que han viscut [VOL.26]

per Redacció, el 26 d'octubre de 2020 a les 14:40
Tots hem viscut alguna situació en què ens hem mort de vergonya: un moment incòmode d'aquells que no s'oblida. L'altre dia us vam demanar que compartíssiu una d'aquestes experiències amb nosaltres i avui us portem un recull d'algunes de les respostes.  

 

Versió sense playbuzz

Un dia anava d'excursió i a la parada que vam fer no vaig anar al lavabo. Al bus no em vaig aguantar més i em vaig pixar a sobre. Vaig passar molta vergonya. 

Feia primer d'ESO, teníem una profe de guàrdia d'anglès i per mirar un vídeo em va demanar que tanqués les cortines. Quan ho vaig fer, sense voler, vaig tirar un rellotge que hi havia a la paret i es va trencar. Faig 3r i encara m'ho recorden, quina vergonya! 

Jo tenia 7 anys i estava amb la meva família al super. Total que estàvem fent cua per pagar i li vaig preguntar a la meva mare que com era que el senyor de davant era calb. Sense adonar-me'n li vaig dir cridant i tothom es va girar. Ho vaig passar molt malament. 

A finals de curs de 2n d'ESO vam anar a un càmping on hi havia piscines i tobogans amb les dues classes de segon. I tothom anava amb banyador cap aquí i cap allà. A l'hora de marxar el meu millor amic em va dir que duia el banyador trencat pel cul i el forat estava just el mig. Vaig estar 4h sense adonar-me'n, quina vergonya.

Tenia una exposició al pati del meu insti i m'acompanya el meu pare, però arribava tard. A l'acomiadar-me d'ell, just abans d'entrar a l'insti, a la porta de ferro, em vaig girar i em vaig fotre tal hòstia amb la tanca que vaig caure a terra. El pitjor és que després em tocava a exposar a mi... 

Anava a 1r d'ESO i un dia que estava amb molt mal de panxa em va entrar cagalera. La qüestió és que em vaig posar a córrer cap al lavabo i m'ho vaig fer a sobre. Em vaig estar les dues hores de classe següents tancada al lavabo i ningú em va trobar a faltar, ja que estàvem separats mitja classe i mitja classe. Després una profe va venir al lavabo, ja que es va adonar que faltava i li vaig haver d'explicar. Em vaig haver de posar uns pantalons d'objectes perduts. La sort és que ningú se'n va adonar. 

L'any passat vaig anar a un parc d'atraccions. Tenia la regla i era estiu (anava amb pantalons curts). Vaig tacar el seient d'una atracció...el més vergonyós va ser haver-li de dir a un treballador perquè ho poguessin netejar.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: