5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 31 d'octubre de 2020 a les 06:00
Com sempre ens agrada compartir amb tots vosaltres algunes de les curiositats que durant el dia trobem a la redacció d'Adolescents.cat. Quina us ha cridat més l'atenció?

1. Hi ha una balena anomenada 52 Blue perquè canta a una freqüència de 52 herz, un so que no emet cap altre animal de la seva espècie És per això que l'anomenen balena solitària. 

Loneliest Mix — The Work of Mike Ambs

2. Hi ha més de 5 bilions de fragments de plàstic flotant en els nostres oceans.

Oceans GIF by National Geographic Channel - Find & Share on GIPHY

3. Tens el teu accent des que vas néixer. Els nadons comencen a captar la manera de parlar dels seus pares/mares quan encara estan a l'úter. 
Angry Baby GIF by Demic - Find & Share on GIPHY

4. Ja fa més de 120 anys que la Sagrada Família està en obres.
Sagrada Familia GIFs - Get the best GIF on GIPHY

5. Si viatgéssim en un avió de passatgers a la seva velocitat normal (644 quilòmetres per hora) tardaríem uns 20 anys en arribar al sol.
Plane Flight GIF - Plane Flight Sky - Descubre & Comparte GIFs
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: