5 adolescents ens expliquen l'experiència més estranya que han viscut mai en un llit [VOL. 4]

per Redacció, el 2 de novembre de 2020 a les 14:35
Ens passem gran part de la nostra vida al llit: hi dormim, hi somiem, hi follem, hi mirem sèries, hi compartim secrets...És per això que us vam voler preguntar: quina és l'experiència més estranya que heu viscut mai en un llit? Aquestes són algunes de les respostes que ens vau enviar. Al formulari que trobareu més avall, ens podeu explicar noves experiències.

 


Versió sense playbuzz

Noia, 14 anys 
Més d'un cop m'ha passat que sento algú trepitjant el sostre o caniques caient....El problema és que no tinc veïns a dalt. Cada dia em cago més. 

Noia, 18 anys 
Tenir una paràlisi del son i començar a notar que alguna cosa m'estirava de la manta. Després vaig notar una presència al darrere meu xiuxiuejant-me a cau d'orella. Vaig estar molts dies que em feia por adormir-me. 

Noia, 16 anys
Despertar-me amb un xiclet als cabells el dia següent d'empassar-me'n un. No hi trobo cap explicació. 

Noi, 20 anys 
Estava dormint amb un amic que és somnàmbul. A mitja nit de cop em vaig despertar pel soroll de la TV. El meu amic estava assegut al matalàs mirant la TV amb els ulls tancats i el volum a tope. El vaig cridar. De cop va apagar la tele amb el comandament i ràpidament es va posar dins els llençols a dormir de nou. 

Noi, 19 anys 
Una de les pitjors experiències que he tingut va ser a la meva caravana. Jo dormia al llit de dalt d'una llitera. Em movia molt i no sé com vaig caure de la llitera a terra. Em vaig despertar de cop amb tota la boca i nas plens de sang.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: