Coneixies el significat d'aquestes marques?

per Redacció, el 17 de novembre de 2020 a les 11:50
T’has preguntat alguna vegada el significat de les marques que consumeixes en el teu dia a dia? Tots els noms tenen una estratègia al darrere que busca cridar-te l’atenció i alhora transmetre els seus valors.

1.Coca Cola

El nom prové dels seus dos ingredients principals: la fulla de “coca” i la nou de “cola”. Tot i que actualment és una beguda habitual, va ser inventada l’any 1886 com a medicament per a combatre la fatiga, el mal de cap i la depressió. 
 

2.VolskWagen
El nom és alemany i significa: cotxe del poble. D’una banda trobem Wolks (poble) i d’altra banda, Wagen (cotxe). Va ser un projecte creat a Alemanya amb la finalitat de dotar a les classes populars d’un vehicle barat i accessible per a tothom. 
 

3.Puleva
El nom és espanyol i cada sil·laba té un significat: PUra LEche de VAca.
 

4.Asos
És un dels portals web més utilitzats per vendre roba online i el seu nom no és casualitat. Signfica: As Seen On Screen (com ho veus en pantalla). 
 

5.Dia
El nom dels supermercats DIA correspon a les sigles Distribuïdora Internacional d’Alimentació. 
 

6.LEGO
El nom és una abreviatura de dues paraules daneses: “leg godt” (jugar bé). 
 

7.Google
Als inicis s’anomenava Googol, el qual és un nombre natural enormement gran, equivalent a 10 elevat a 100. Van fer servir aquest nom per fer referència a la gran quantitat d’informació que es pot trobar a Internet. El motiu pel qual es va abandonar el nom de Googol i va passar a dir-se Google va ser per un error de transcripció que finalment van decidir utilitzar. 
 

8.Vodafone
El seu nom prové de Voice-Data-Fone (telèfon de dades i veu).
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: