5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 21 de novembre de 2020 a les 06:00
Com sempre ens agrada compartir amb tots vosaltres algunes de les curiositats que durant el dia trobem a la redacció d'Adolescents.cat. Quina us ha cridat més l'atenció?

1.El 1979, l'homosexualitat estava classificada com una "malaltia" a Suècia. Els habitants del país van decidir protestar contra aquest fet no anant a treballar. Van afirmar que estaven malalts, que se sentien gais, i que per això no podien anar a la feina. Suècia va acabar desclassificant l'homosexualitat com una malaltia.

 

2.El cantant Billy Joel no ven entrades de primera fila en els seus concrets. El motiu? Sorteja els seients de davant entre les persones de les últimes files.

 
 

3.Robert Pattinson va decidir convidar a sopar una fan que no el parava de seguir. Durant l'àpat ell no va parar de queixar-se sobre la seva vida. Després de dues hores la noia va marxar i no van parlar mai més.L'actor va assegurar que és capaç d'avorrir la gent en dos minuts.

  

4.El 2013, l'exprimer ministre noruec Jens Stoltenberg es va posar a conduir un taxi d'incògnit a Olso per tal de saber "l'opinió real de la gent".

 
 

5.Aquest 2020, Baby Shark s'ha convertit en el vídeo amb més visites de Youtube, seguit de Despacito i Shape of you.

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: