Black Friday: webs i apps que t'ajudaran a saber si un producte està realment rebaixat

per Redacció, el 24 de novembre de 2020 a les 06:00
El Black Friday tindrà lloc aquest divendres dia 27 de novembre i es diu que aquest any les ofertes seran més agressives que mai. Et deixem amb una sèrie d'eines que et seran útils si vols fer compres online:

Comparadors de preu

 

Per tal de saber del cert si un producte ha estat rebaixat, pots accedir a comparadors de preu a Internet i veure quantes vegades ha estat canviat l’import del producte. Així, podràs detectar si va augmentar el preu del producte abans del període promocional per tal que el descompte sembles major.

La plataforma Idéalo compta amb una aplicació pel telèfon mòbil i et permet obtenir una descripció del producte juntament amb l'historial de preus, una fitxa tècnica i una taula amb diferents venedors de l'article i el preu de cada un. A més, podràs configurar una alerta per assabentar-te de quan el producte baixa de preu.


Chollómetro

 
És una web que ajuda al client a l'hora d'adquirir un producte al millor preu. En aquest portal els usuaris poden compartir i qualificar les diferents ofertes amb què es troben, tant a botigues físiques com online.

Així, aquesta pàgina et redirigeix a la botiga on es ven el producte i et proporciona les dades de l'oferta. A més, també comparteix cupons de descompte amb els seus usuaris, tant a través de la seva pàgina web com de l'aplicació mòbil i actualment disposa d'un perfil de Telegram on comparteix les gangues del moment.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: