6 confessions de 6 famosos sobre la seva primera vegada

per Redacció, el 10 de desembre de 2020 a les 15:45
La primera vegada, com el primer petó, és un d'aquells moments que se solen recordar de per vida. Una experiència íntima que diversos famosos han explicat sense tabús en algunes de les entrevistes que han concedit. Recollim algunes de les seves històries:

 


Versió sense playbuzz:

Joe Jonas
Joe Jonas havia assegurat quan era adolescent que volia esperar fins al matrimoni per tenir relacions sexuals. Finalment, però, no va ser així. "Vaig trobar la persona indicada i vaig decidir perdre la virginitat. M'alegro d'haver-ho fet, perquè ara miro enrere i no me'n penedeixo", va explicar en una entrevista a Vulture. El cantant va viure la seva primera vegada als 20 anys amb l'actriu Ashley Greene, qui llavors era la seva parella.

Ashton Kutcher
La primera vegada d'Ashton Kutcher no va ser precisament idíl·lica. Així ho va explicar ell mateix al portal The Frisky el 2008. "Tenia 15 anys i ho vaig fer al mig del bosc amb una noia que m'havia presentat un amic meu feia poc. La veritat és que no vaig durar ni un minut, va ser bastant incòmode", va confessar.

Daniel Radcliffe
En una conversa amb la revista Elle, l'actor va assegurar que la seva primera experiència, als 16 anys, va ser "molt bona". "Vaig perdre la virginitat amb algú que coneixia molt i va ser còmode. No va ser el millor sexe de la meva vida, però no va ser dolent ni terrible", va explicar.

Katy Perry
Segons va confessar al portal GQ, va perdre la virginitat quan tenia 16 anys als seients del davant d'un cotxe. De fet, fins i tot es recordava del CD que estaven escoltant: "Grace" de Jeff Buckley.

Johnny Depp
Quan era un adolescent, Johnny Depp tocava amb un grup de música anomenat The Flame. Segons ha explicat més d'un cop, va perdre la virginitat després d'un dels seus concerts: "Va ser amb una fan, darrere de la furgoneta". Tenia 14 anys.

Miley Cyrus
Ella mateixa va detallar a una entrevista que ho va fer per primera vegada amb el seu nòvio Liam quan tenia 18 anys.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: