Vols ser creador/a de continguts? Aquest concurs t'interessa!

per Redacció, el 14 de desembre de 2020 a les 16:39
T'interessa el món de Youtube, les xarxes socials i la comunicació? T'agradaria ser creador de continguts? Doncs el concurs que hem posat en marxa juntament amb Plataforma per la Llengua, està fet per a tu!

 En què consisteix? La competició cerca nous talents creadors de contingut en català. I és que, fer vídeos en català i guanyar-se la vida, és possible!


En el directe que vam fer aquest diumenge el Joan Grivé, la Juliana Canet, el Roger Carandell i el Long Li Xue van explicar com van començar a tenir èxit a les xarxes i van donar consells de com fer vídeos i guanyar popularitat. 
 

 Com puc participar el concurs? Has de: 
 Gravar un vídeo en català que duri menys de 10 minuts 
 Pots parlar del tema que vulguis, l'important és que hi posis actitud i que assumeixis el paper de creador de continguts! 
 Has d'enviar el teu vídeo a concursdevideos@plataforma-llengua.cat 
 Tens temps fins al diumenge 20 de desembre
 Es poden presentar vídeos fets anteriorment

 Quin és el premi? Els premis del concurs són 150 euros en metàl·lic i l'aparició a un programa d'Adolescents. 

Molta sort a tots i a totes!
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: